Us preguntareu que hi fem amb el trinxat de la Cerdanya a les Rambles de Barcelona? Doncs us ho volem explicar perquè creiem que és una experiència ben particular. Veieu possible emocionar-vos al comprar un pa de fetge, que unes patates emmascarades us treguin un somriure o que un trinxat us faci saltar d’alegria? Doncs aquest era el nostre objectius a les rambles de Barcelona. La qualitat dels productes, el fet de ser cuinats com a casa ens transporten a la nostra infantesa i ens fan rememorar els plats que ens preparaven les nostres àvies. El nostre objectiu va més enllà de vendre productes, d’això ja se’n cuida la pròpia marca; nosaltres el que volíem era vendre emocions, sensacions i experiències a través de Carlit.

Carlit és una empresa de productes alimentaris de la Cerdanya. Des de Dívik apliquem el marketing emocional perquè tots els clients de Carlit es converteixin en Fans de la Cerdanya. Volem que sentin la veritable passió per la muntanya i perquè a través d’ella sentin el plaer d’un menjar sa, gustós i cuinat tradicionalment. D’aquesta manera quan tastin els productes de Carlit tindran la sensació de tenir un trosset de la Cerdanya al seu plat.

Per això, vam fer un experiment força atrevit. Vam agafar el trinxat, el plat més identificatiu de la Cerdanya, i ens vàrem instal·lar a Barcelona. Volíem saber si a la capital hi havia #fanscerdanya i que era per a ells la Cerdanya. El resultat han estat uns micro-vídeos de testimonials, la majoria barcelonins donant la seva espontània definició de la Cerdanya. Si voleu descobrir el que és per alguns la Cerdanya us convidem a veure aquests vídeos.