Quan es tracta de comunicar, a Dívik sempre hem defensat dos conceptes que per nosaltres són claus perquè l’estratègia i els productes resultants siguin un èxit: que sortirà bé si es gesta des d’una visió de 360 graus i que la imaginació, la claredat i la senzillesa són més valuoses i donen molt més bon resultat que qualsevol gran pressupost.

Aquest dimarts ho vam tornar a evidenciar, en l’acte de celebració dels 25 anys de la constitució del Consell Comarcal d’Osona, un acte que hem viscut intensament des de la seva gestació inicial fins a la seva posada en escena final.

Sempre treballant amb una integració completa amb l’equip intern del Consell Comarcal (de fet tampoc entendríem la nostra manera de treballar sense ser unes més en l’equip del client sense costos d’estructura), hem participat en l’organització de l’acte, en la definició del concepte, la creació dels missatges i l’execució de les eines.

Un dels reptes del projecte ha estat l’elaboració d’un vídeo que, sota el títol “25 anys, 25 maneres d’acompanyar-te”, expliqués de forma simple i pedagògica tot allò que fa el Consell Comarcal per la ciutadania. No ha estat fàcil resumir en pocs minuts, de manera àgil i sintètica, el gran llistat de tasques que fan la institució i els seus professionals. I tot plegat amb un enfocament diferent i recursos econòmics.

Però el vídeo és només la punta de l’iceberg: al costat de l’equip del Consell Comarcal hem treballat en l’estructuració de l’acte i el seu guió, i hem assumit el repte i l’orgull de fer-ne la presentació; en l’elaboració de tot tipus de materials corporatius necessaris per l’acte, com ara carpetes i targetons; en la conceptualització i execució del calendari 2014 que es van endur de record tots els assistents i en les sessions de presa de les fotografies que l’il·lustren; en la comunicació interna i externa de l’acte…

Després de tota la feina feta, i un cop l’acte ja forma part del record, ens satisfà enormement mirar enrere i veure’n el resultat final. Perquè des del punt de vista comunicatiu l’acte i tot el procés que ens ha dut fins a ell encaixen exactament amb la nostra filosofia i la nostra manera d’entendre la comunicació: una gestió integral de tot el procés, en completa coordinació, entesa i integració amb el client, i amb un fil conductor marcat per la senzillesa, la claredat i un pressupost ajustat.