Quan a principis d’any ens van demanar si podíem col·laborar en el projecte Comptem amb tu de manera altruista, no en vam dubtar ni un moment.

La causa i l’equip de persones que s’anaven sumant al projecte iniciat per Ramon Vila ho valien!

L’objectiu era la captació de fons pel programa de detecció precoç de càncer de colon que havia engegat Osona contra el Càncer, amb l’organització d’una revetlla de Sant Joan Solidària a Cau Faluga de Manlleu.
Des de l’inici no ens vam voler quedar curts amb l’objectiu i ens vam marcar una recaptació de 50.000 euros de recaptació destinats 100% a Osona Contra el Càncer.

Teníem clar que cada cèntim aniria a l’entitat i per tant, la feinada de la comissió organitzadora va ser la difusió per aconseguir la màxima assistència possible a la revetlla per una banda, i la captació de fons de les empreses de la comarca per assumir totes les despeses de la revetlla.

La difusió era fonamental i un dels elements claus i identificadors de la campanya van ser els relleus solidaris que es van anar passant persones conegudes de diferents sectors de la comarca. Guillem Soldevila i l’equip de GS-Crea van crear una imatge gràfica potent que identificava perfectament el leit-motiv de la campanya: passar-nos la solidaritat de mà en mà.

Per la part del nostre equip, han estat moltes hores de feina dedicades de forma totalment altruista a la gestió de l’estratègia de comunicació, a la redacció de notes de premsa i seguiment amb els mitjans, a la preparació i presentació de rodes de premsa, a la gestió de les xarxes socials, reunions de seguiment… Però el retorn de la inversió emocional és infinit: 40.000 euros que ajudaran a salvar vides.

 

Gràcies a tots els companys de la comissió organitzadora per comptar amb nosaltres. Gràcies Ramon i Javi Vila, Guillem Soldevila, Jordi Grabolosa, Sílvia Genís, Kini Muntada, Dani Lladó, Aleix Perales, Santi Maydeu i Marta Coll.

Sumar en projectes socials forma part de la nostra missió. La comunicació és una eina potent al servei de la solidaritat. Per això, no tenim mai un No per a projectes com Comptem amb tu o el suport des de fa tres anys a la Fundació Lluita Contra la Sida entre d’altres.

Impactar socialment des de la comunicació per ajudar a canviar el món ni que sigui amb petits granets de sorra és una de les nostres raons de ser.

Galeria de fotos Comptem amb tu